Vind billetter til stand-up show med Anders Lund Madsen på Sønderborg Teater

22. januar 2020 Kultur

KONKURRENCEN ER SLUT – VINDERNE ER FUNDET – TILLYKKE TIL BJARNE OG BETINA – VINDERNE HAR FÅET DIREKTE BESKED.

På lørdag den 25. januar 2020 klokken 20:00 indtager Anders Lund Mads scenen på Sønderborg Teater og – samarbejde med All Things Live- udlover SønderborgNYT 2 x 2 billetter til stand-up showet, som du kan læse mere om , ved at klikke her.

Du kan deltage i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebookside ved at klikke her og kan svare på følgende spørgsmål:

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Lund Madsen er sammen med sin storebror den første til noget sted på kloden at vinde millionen to gange i tv-programmet ‘Hvem vil være millionær’. Anden gang gik millionspørgsmålet på film, fra 1980erne. Men hvad omhandlede millionspørgsmålet, da brødrene vandt millionen første gang?

svarmulighed 1: Malerier
svarmulighed 2: Nobelprisvindere
svarmulighed 3: Komponister

Skriv svaret i kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebook side, som du finder ved at klikke her.

Artiklen fortsætter under annoncen

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert. Forhåbentlig går det hele godt. Hvis det dog sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske mest trygge mand, Anders Lund Madsen:

”Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene,” siger Anders Lund Madsen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Samtidig kan det også godt blive superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden. Derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret.”

Showet hedder SLUT.

Selv om publikum i Sønderborg skulle være så heldig, at Jorden ikke går under netop 25. januar, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund.

For det første har de jo så faktisk reddet livet. For det andet er det jo lidt ligesom at blive født igen. Og for det tredje bliver alting bare lettere og sjovere, når man har fået sig en frisk, ny start.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...