Vind biografbilletter til filmen ’Judy’

22. oktober 2019 Kultur

Konkurrencen er slut. Vinderne er trukket og har fået direkte besked. Tillykke til Dorthe, Christian og Annette.

Præcis 50 år efter at sanglegenden Judy Garlands alt for tidlige død, portrætteres og synges hun af Oscarvinder Renée Zellweger i en pragtpræstation.

Du kan deltage i lodtrækningen om 3 x 2 biografbilletter, hvis du går til SønderborgNYTs Facebookside og skriver i kommentarfeltet, hvem du gerne vil have med.

Året er 1968, og Judy forbereder sig til et show i London. Hun charmerer musikere, venner, fans og sin kommende femte ægtemand, Mickey, men skrøbeligheden indeni er ved at slå revner i den pæne facade. Filmen udspiller sig, da sangikonet er 46 år og allerede har levet et turbulent liv. Ingen aner, at det hele er forbi om få måneder og at Judys allersidste koncert bliver i Falkoner Centret i København. Judy er baseret på Peter Quilters teaterstykke, End of the Rainbow. Filmen har premiere den 24. oktober 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se film-trailer til Judy ved at klikke her.

Lodtrækningen foretages søndag den 27. oktober 2019. Vinderne får direkte besked. Deltagelsen i lodtrækningen er ikke købsbetinget og afholdes af SønderborgNYT IVS. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Billetterne kan benyttes i perioden fra den 31. oktober 2019 til den 27. november 2019 i alle biografer i Danmark, som viser filmen. Billetterne er sponsoreret af Scanbox Entertainment Denmark A/S. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook. Oplysninger fra dig bliver udelukkende benyttet i forbindelse med fremsendelse af biografbilletter.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...