Vind eller køb billetter – og hør tidligere ambassadør fortælle om USAs rolle med Trump ved roret

14. august 2017 Samfund

Du har nu en enestående mulighed for at opleve Rufus Gifford fortælle om sine sidste måneder som ambassadør og høre ham dele sine ærlige tanker og følelser omkring det seneste præsidentvalg. Rufus Gifford holdr nemlig foredrag i Alsion den 29. august og du kan købe din billet HER.

Og ikke mindst vil han fortælle om USAs aktuelle rolle med Donald Trump som præsident, skriver arrangøren, Tikko, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rufus Gifford kommer selvfølgelig også ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne – både i kraft af sin ambassadørstilling, men også som privatperson. Det er der kommet mange spændende observationer ud af.

Vind billetter til to

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har mulighed for at sende tre gange to læsere til foredraget og det gør vi med en konkurrence.

For at deltage skal du svare rigtigt på et spørgsmål og sende dit svar til ole@sonderborgnyt.dk seneste tirsdag den 15. august kl. 21, hvor vinderne udtrækkes. Vinderne får direkte besked.

Spørgsmålet er: Hvad tid på dagen holder Rufus Gifford sit foredrag den 29. august?

Der er en livline HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen er delt op i to dele:

En første del, hvor Rufus Gifford primært vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben spørgesession, hvor han efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt.

Der vil derfor være god mulighed for at du kan få stillet lige præcis det spørgsmål du brænder inde med – selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Efter foredraget vil der også være mulighed for at få en signatur eller et billede med Rufus.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...