Vind en halv times wellness hos doktorfiskene

4. marts 2014 Uncategorized

Hvis du er en af de mange, der nyder at forkæle dig selv eller nogen, som du kender, så er her chancen for at vinde velvære i

Sergentelever lærer hurtigt, man skal være god ved fødderne.

Sergentelever lærer hurtigt, man skal være god ved fødderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

selskab med doktorfiskene i Brogade i Sønderborg. På søndag udtrækkes de to heldige vindere, der får en halv time til to personer i selskab med

Her er fiskene i gang med en soldaterfod.

Her er fiskene i gang med en soldaterfod.

doktorfiskene. Opskriften på at deltage er nederst i artiklen.

– Fiskene renser fødderne for hård hud og døde hudceller og det er virkeligt behageligt, siger Dorthe Rasmussen, som er ejeren af Doktorfisk, der siden juni har boet i Brogade.

– Indtil juni havde vi fiskene i vores lejlighed, men det blev for meget med alle de mennesker, der kommer og går gennem en dag, siger hun. Nu er fiskene rykket i egen bolig og Dorthe Rasmussen er klar til at tage imod kunder på hverdage fra 14 til 17.30 og lørdage fra 9 til 13.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der kommer mange veninder og kærestepar, som sidder og hyggesnakker i en halv time, mens de får fødderne behandlet af fiskene. Børn synes også, det er spændende og faktisk falder de helt til ro, mens de ser på fiskene, der arbejder lystigt.

Faldt for doktorfiskIMG_1503

Artiklen fortsætter under annoncen

Dorthe Rasmussen og hendes mand prøvede selv en behandling med Doktorfisk i Odense og så var de solgt til den form for wellness.

– Og min mand har længe snakket om at få fisk og her var der nogle, vi kunne tjene lidt penge på, siger Dorthe Rasmussen til Sønderborg Nyt. Deres forretning er nu omkring et halvt år og kundetallet stiger langsomt, men sikkert.

– Vi er ret fleksible, så skal der holdes en polterabend, hvor wellness til fødder  skal være

Dorthe Rasmussen glæder sig til at byde på wellness til vinderne.

Dorthe Rasmussen glæder sig til at byde på wellness til vinderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

en del af et program, så er det bare at ringe til os, så vi kan åbne døren, siger fiske-ejeren. Oplevelsen er også alletiders til børnefødselsdage og venindeaftener.

Konkurrence

For at vinde en halv times behandling for to, så skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hvad er det fiskene er allerbedst til at fjerne?

Svaret sender du til info@sonderborgdoktorfisk.dk senest mandag klokken 14.

I mailen skal du skrive dit navn og dit svar, mens der skal stå “Sønderborg Nyt” i emnefeltet.

Vinderne får direkte besked fra Dorthe Rasmussen, Doktorfisk i Brogade.

Har du brug for en livline, så klik på knappen:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...