Vind en overnatning i byens nye HOTEL Sønderborg Kaserne

28. december 2019 Erhverv

Køjesenge, metalskabe og skosværte er i den grad fortid, når Sønderborgs nyeste hotel, HOTEL Sønderborg Kaserne, slår dørene op søndag 5. januar 2020. Hotellet har i løbet af 2019 været igennem en omfattende renovering, og fremstår nu indbydende og moderne.

“Vi har arbejdet hårdt og effektivt for, at gøre hotellet klar, og glæder os til at byde de første hotelgæster velkommen – og på den måde bidrage til det spirende liv, som udviklingen af Sønderborgs nye havnebydel i disse år bringer med sig. Det er nogle utrolig flotte projekter vi har som naboer, og vi glæder os over, at også kaserneområdet nu igen begynder at summe af liv”, siger hoteldirektør Thorben Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle værelser på HOTEL Sønderborg Kaserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, badeværelse, samt loungeområde med TV og ikke mindst en smuk udsigt til Alssund og det øvrige liv på Byens Havn. Derudover tilbyder hotellet morgenmad, gratis WiFi, self-check-in samt gode parkeringsforhold.

Udover at henvende sig til private turister fra ind- og udland, har det nye hotel også stor fokus på erhvervsturisme:

“Med hotellets unikke beliggenhed i hjertet af Sønderborg, henvender vi os i høj grad også til erhvervsfolk og virksomheder, som ønsker en central overnatning – tæt på Alsion, historie, kultur, restauranter og gode transportmuligheder i form af både tog, bus og fly. Derfor tilbyder vi også lokale virksomheder attraktive firmaaftaler til meget gunstige priser”, fortæller Thorben Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom HOTEL Sønderborg Kaserne rummer alt hvad nutidens hotelgæster måtte ønske sig, emmer de gamle, majestætiske kasernebygninger stadig af en særlig historie og sjæl fra fordums tid. Det mærker man straks, når man træder ind på det gamle kaserneområde:

“De gamle kasernebygninger har altid huset mange mennesker og det vil vi gerne føre videre – dog i en li​dt mere bekvemmelig stand i dag end tidligere”, siger Thorben Jensen.

Hotellets første 15 værelser åbner i starten det nye år og hen over foråret forventes flere værelser at blive klar til at huse sommerens gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at fejre åbningen har HOTEL Sønderborg Kaserne netop igangsat en konkurrence, hvor den heldige vinder kan se frem til en overnatning på Sønderborgs nye hotel inkl. et gavekort til naboen Alsik Nordisk Spa.

Deltag i konkurrencen ​HER på LINKET 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...