Vinterjazz med Advokatens New Orleans Jazzband

23. februar 2020 Kultur

Søndag middag var der vinterjazz i New Orleans Jazz Sønderborg på Hotel Sønderborg Strand. Jazzclubben havde inviteret Advokatens New Orleans Jazzband, som nærmest er en institution i Nordjylland.

Orkestrets store popularitet skyldes deres stemningsfyldte musik og engagerede sceneoptræden samt deres varierede repertoire, der omfatter jazz, ragtime, blues, gospel og kendte evergreens.

Orkestret er kendt for at komme helt ud over scenekanten og må nærmest betragtes som Nordjyllands husorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

De er dygtige nordjyske jazzmusikere, anført af advokat Henrik Skaarup fra Brønderslev. Orkestret suppleres lejlighedsvis med dygtige gæstemusikere fra ind- og udland.

“Det næste arrangement i New Orleans Jazz Sønderborg er en bustur til Landgasthof Bussmann ved Flensborg den 5 marts, hvor vi skal høre Rainy City Stompers”, siger jazzformand Erwin Langholz til SønderborgNYT.

Læs mere om New Orleans Jazz Sønderborg HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...