Virksomheden Attec på Sydals er solgt

13. juli 2016 Erhverv

Den danske kapitalfond Axcel har udskrevet en milliardcheck, købt fire selskaber på én gang og slået dem sammen for at dominere markedet for højteknologisk slagteriudstyr.

Det er virksomhederne Attec fra Sydals, SFK Leblanc fra Kolding,  Carometec fra Smørum samt tyske Itec, der nu fusioneres og sætter sig på ca. knap 20 pct. af det globale marked, skriver Finans.

SFK, Attec samt Itec sælger størstedelen af det udstyr, der bruges i moderne slagterier. Carometec har haft en endnu mindre niche og producerer en maskine, der scanner grise og udregner prisen til landmændene samt finder ud af, hvilke udskæringer slagteriet tjener fleste penge på.

Attec, Carometec og Itec var privatejede, mens SFK Leblanc var ejet af en kapitalfond.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...