Vise Versa åbnede Bobby Festival

2. november 2019 Kultur

Lørdagens Bobby Festival er begyndt og lægger roligt ud med musik i cafeen i Sønderborghus, hvor Vise Versa for 19. gang løfter stemningen med irsk og skotsk folkemusik – og snart bliver scenerne i både Black Spot og Teatersalen taget i brug – og de mange gæster, der fylder huset skal så til at vælge, hvilke orkestre, de vil høre.

For en stor del handler det ikke alene om musikken, men i høj grad også om at møde alle dem, som de var unge sammen med. Snakke om tiden i Ungdomsklubben Bobby og mange andre sjove, fælles oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle vil også undre sig over, at deres ungdomsvenner er blevet ældre.

Bobby-billetterne er forlængst solgt – der er rift om at være med og opleve de musikere, som spillede ’60er-musik i teenagerorkestrene i Bobby på Kongevej og alle de andre spillemænd og -damer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...