Visionsgruppen Nordals er ikke bekymret over andre projekter

3. marts 2016 Erhverv

Ti store byggeprojekter vil i alt tiltrække 1,7 millioner ekstra overnattende gæster hvert år. Det forventer de nordborg2kommuner, som ekstraordinært har fået lov til at opføre badelande, ferielejligheder og hoteller tæt på kysterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men antallet af gæster kan blive langt lavere, for kommunerne har ikke taget højde for, at de øvrige projekter også vil tiltrække turister.

Det skriver BT torsdag.

Konsulentfirmaet AECOM’s beregninger peger på, at Nordals Ferieresort vil kunne tiltrække 560.000 gæster om året – eller lidt mere end 10.000 per uge.

Det vil primært være fra Tyskland.

Sønderborg-området ligger i porten til Europa, og inden for en radius på to en halv times kørsel findes der 6,5 millioner mennesker.

Ryster ikke på hånden

Bent Larsen fra Visionsgruppen er ikke det mindste bekymret over BTs artikel, fordi der er lavet et ordentligt forarbejde på Nordals, hvor der også skal bygges et badeland.Nordals

“Vi har haft et af verdens bedste analysefirmaer til at vurdere vores vision og de har regnet ind, hvad det er, som  turisterne vil opleve og de har også taget højde for den kommende udbygning af det tyske vejnet. Desuden er de ti projekter ikke ens. Kun et i Ringkøbing og et på Sjælland er på størrelse med vores”, siger Bent Larsen til SønderborgNYT. Fremtidens turister på Nordals skal komme fra Tyskland.

“Vi tilbyder ikke alene et badeland og overnatning, men har en masse oplevelser, der alle er i pagt med naturen, udenom”, siger Bent Larsen, der ikke ser nogen grund til bare den mindste bekymring.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk