Visionsgruppen Nordals vil have penge

20. juni 2014 Erhverv

Visionsgruppen på Nordals har bedt byrådet om at sende penge fra puljen til turismeudvikling på Nordals til ansættelse af en kommunal projektleder, der i en syv måneders periode kan stå for udarbejdelse af et ”Fundamentprojekt”.nordborg (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret udarbejdes en hvidbog, der gennemtænker og beskriver mulighederne for at tænke de eksisterende turistattraktioner, overnatningsanlæg, naturområder, idrætscenter, golfbane og foreningsaktiviteter ind i en samlet turismeplan for Nordals.

Og også om tomme boliger kan konverteres til ferieboliger og om foreningerne i området kan bidrage med attraktive tilbud til turisterne, som f.eks. dykning og guidede ture mv.

Hvidbogen skal endvidere give et samlet bud på hvordan alle aktiviteterne kan samles i én markedsføringsplan, så området fremstår attraktivt og homogent overfor turisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Erhvervsudvalg og Økonomiudvalg synes, der skal sendes penge til visionsgruppen – og onsdag afgør Byrådet så, om der skal sendes en check afsted til postområde 6430.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...