Visionsgruppen på Nordals skal i gang med en hvidbog

10. juni 2014 Uncategorized

Visionsgruppen på Nordals har bedt byrådet om at frigive anlægsmidler fra puljen til turismeudvikling på Nordals til ansættelse af en kommunal projektleder, der i en syv måneders periode kan sørge for udarbejdelsen af et ”Fundamentprojekt”. Når Erhvervsudvalget har diskuteret bevillingen bliver den lagt frem i byrådet, som beslutter, om de 430.000 kroner skal frigives. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/04/nordborg4.jpg”>nordborg4

Konkret skal der leves en hvidbog, der gennemtænker og beskriver mulighederne for at tænke de eksisterende turistattraktioner, overnatningsanlæg, naturområder, idrætscenter, golfbane og foreningsaktiviteter ind i en samlet turismeplan for Nordals. Herunder også om tomme boliger kan konverteres til ferieboliger og om foreningerne i området kan bidrage med attraktive tilbud til turisterne, som f.eks. dykning og guidede ture mv.

Hvidbogen skal endvidere give et samlet bud på hvordan alle aktiviteterne kan samles i én markedsføringsplan, så området fremstår attraktivt og homogent overfor turisterne.

Formålet er at skabe et attraktivt miljø, som kan:

  • Fastholde nuværende beboere
  • Tiltrække nye beboere
  • Danne bedre grundlag for øget turisme
  • Etablere forudsætningerne for udvikling af turist ressort ved Universe
  • Støtte op om de andre ”fyrtårnsprojekter” i Sønderborg Kommune
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk