Visualisering af Havvindmøllepark Lillebælt Syd vises i Nordals Idrætscenter

10. juni 2018 Erhverv

Visualiseringerne af Havvindmøllepark Lillebælt Syd er nu ved at være klar og den 28. juni vises de frem i Nordals Idrætscenter kl. 18.30, hvor alle er velkommen til at kigge med.

Der er lavet visualiseringer fra seks forskellige punkter i Assens, Sønderborg og Haderslev kommuner.

Visualiseringerne viser, hvordan Lillebælt Syd vil se ud fra hver af de seks punkter i henholdsvis meget klart vejr, i vejr med 10 km. og 5 km. sigtbarhed samt om natten, skriver arbejdsgruppen bag projektet i en pressemeddelelse.

Derudover er der også lavet 360 graders visualiseringer, så man kan danne sig et helhedsindtryk fra fire udsigtspunkter. Eksperten fra Cowi, som har lavet visualiseringerne, vil ved præsentationen forklare, hvordan de er lavet.

Vigtigt

Denne gang er der kun tale om en præsentation af visualiseringerne – vi vil desværre ikke kunne besvare spørgsmål om andre resultater fra forundersøgelsen. Senere, når projektet bliver sendt i høring, bliver der inviteret til borgermøder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...