VM: Thomas Kjer Olsen fra Sønderborg er nu nummer to

21. maj 2019 Kultur

Årets 11. og 12. afdeling i kampen om verdensmesterskabet i motocross blev i denne weekend afviklet på Agueda banen i Portugal.

Sønderborgs Thomas Kjer Olsen leverede en flot opkørsel i dagens første heat, hvor han var nummer fire fra start i det 36-mand store felt, men i løbet af det 35 minutter lange heat fik han sig kæmpet frem til 2 pladsen, mens det var den regerende verdensmester, Jorge Prado, Spanien, der fik en ‘start til mål-sejr’ og belgieren Jago Geerts besatte 3 pladsen., skriver Thomas Kjer Olsens stab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spændingen var stor frem til dagens 2. heat, hvor der nu kun var 3 point fra den VM førende Thomas Kjer Olsen og ned til Jorge Prado på den samlede VM stilling.

Men danskeren fik en dårlig start i 2. heat, og helt nede fra en 10. plads måtte han i gang med at kæmpe sig op igennem heatet, mens at Prado var 2´er. Men med stærk vilje og koncentration, fik Olsen i løbet af heatet kæmpet sig frem på 4. pladsen, kun 12 sekunder efter vinderen, mens at Prado vandt heatet, med tyske Henry Jacobi på 2. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagens samlede resultat 

Hermed blev Thomas Kjer Olsen samlet 2’er – med 40 point – i det Portugisiske Grand Prix, mens Prado, blev samlet vinder – med 50 point – og med Michell Evans, Australien blev samlet 3’er med 38 point

Det samlede stilling efter 12 VM afdelinger 

Jorge Prado                        250 point

Thomas Kjer Olsen             247 point

Jacob Henry                        193 point

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Næste VM afdeling afvikles på Saint Jean d´Angely, Frankrig i næste weekend

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...