Voldsomt uvejr ramte Hørup og Høruphav med hagl så store som æg

18. juni 2019 Samfund

Gaderne i og omkring Hørup og Høruphav blev tirsdag aften nærmest forvandlet til floder og fra himlen hamrede hagl på størrelse med æg ned og ødelagde tage på udestuer og gav buler i biler og campingvogne.

Sådan lyder nogle af beretningerne efter et meget voldsomt uvejr med regn, torden, hagl og blæst trak indover Hørup og Høruphav ved 19-tiden tirsdag aften.

Sønderborg Brand og Redning har været i gang med pumperne i området og pladsen foran SuperBrugsen og OK-tanken er forvandlet til en sø, som Helle Nicolai har foreviget med billedet øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Brand og Redning har været derude for at pumpe og støvsuge vand væk fra kommunale bygninger og enkelte andre steder”, siger vagthavende hos beredskabet til SønderborgNYT.

Vagthavende fortæller, at brandfolkene er vendt hjem igen.

Flere veje i området har været oversvømmet, blandt andet Havnevænget, Blåmose og Kløverlykke. Hotel Baltic fik også vand indenfor, men umiddelbart ingen skader og de venter nu på skadeservice.

Du kan se flere billeder og videoer af uvejret på Facebooksiden MIN BY-DIN BY: Høruphav-Hørup-Kirkehørup her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...