VVS Søberg giver gratis energitjek til 30 virksomheder

8. april 2015 Erhverv

Flere end 100 ledere fra små og mellemstore virksomheder deltog forleden på ProjectZero energi-workshoppen i Sønderborg hvor der blev vist stor interesse for energitjek. Derfor søsætter VVS Søberg nu i samarbejde med ProjectZero et særligt energitjek til små og mellemstore virksomheder – og de første 30 SMV-energitjek er gratis!images (4)

Artiklen fortsætter under annoncen

Normalt koster et sådan tjek 3.000 – 10.000 kr., men VVS Søberg bakker op om ProjectZeros SMV-indsats og tilbyder tjekket gratis til de første 30 SMV-virksomheder i Syddanmark, som har ambitioner om at komme i gang.

Et Søberg-energitjek omfatter

Energitjekket omfatter en energiscreening af virksomheden med særligt fokus på de tekniske installationer. Efter screeningen modtager virksomheden en rapport med konkrete forslag til energiforbedringer samt estimerede investeringer og tilbagebetalingstider.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energibesparelsen beregnes og tilskuddet udbetales når/hvis investeringen gennemføres.projectzero

Når energirådgiveren har afleveret sin rapport, er det op til virksomheden at gå videre og realisere besparelserne og høste tilskuddet.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...