VVS Søberg giver gratis energitjek til 30 virksomheder

8. april 2015 Erhverv

Flere end 100 ledere fra små og mellemstore virksomheder deltog forleden på ProjectZero energi-workshoppen i Sønderborg hvor der blev vist stor interesse for energitjek. Derfor søsætter VVS Søberg nu i samarbejde med ProjectZero et særligt energitjek til små og mellemstore virksomheder – og de første 30 SMV-energitjek er gratis!images (4)

Artiklen fortsætter under annoncen

Normalt koster et sådan tjek 3.000 – 10.000 kr., men VVS Søberg bakker op om ProjectZeros SMV-indsats og tilbyder tjekket gratis til de første 30 SMV-virksomheder i Syddanmark, som har ambitioner om at komme i gang.

Et Søberg-energitjek omfatter

Energitjekket omfatter en energiscreening af virksomheden med særligt fokus på de tekniske installationer. Efter screeningen modtager virksomheden en rapport med konkrete forslag til energiforbedringer samt estimerede investeringer og tilbagebetalingstider.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energibesparelsen beregnes og tilskuddet udbetales når/hvis investeringen gennemføres.projectzero

Når energirådgiveren har afleveret sin rapport, er det op til virksomheden at gå videre og realisere besparelserne og høste tilskuddet.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...