Weekenden: Få en gymnastikoplevelse i Humlehøjhallen

28. februar 2014 Uncategorized

Fredag aften blev der taget hul på det lange og fantastiske program, der er sat i scene af DGI Sønderjylland.IMG_1080

– Vi skal se en række idrætsefterskoler vise, hvad de kan og vi skal se et væld af gymnaster. Flere end 3000 i det hele, siger konferencieren umiddelbart efter fanerne er båret ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det er DGI, så handler det om fællesskab og der er ikke meget, der giver mere fællesskabsfølelse end en sang, så alle var med på: Du kom med alt det, der var dig.

Sangen er på ingen måde tilfældigt valg, for det er netop dét, som alting handler om. Når du henvender dig til DGI, så kommer du, som du er, altså med alt det, som du rummer. Og du bliver en del af fællesskabet.IMG_0992

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ved fredagens opvisning blev der smilet og klappet. Fordi gymnasterne oplevede, at de var en del af holdet, at de var fælles om at vise, hvad de havde trænet sammen. Og fordi publikum havde følelsen af at være en del af det hele – og det giver en virkeligt god stemning.

Netop dét, at der er gymnastikhold, der byder på en oplevelse, når de viser resultatet af vinterens træning frem, må give en masse børn og voksne lyst til at være med.

Og det at være med i en flok, giver noget andet og mere end at stå træne med en maskine i sin egen lille verden. Du får motion, opmuntringer og bliver en del af en helhed – og en hel kæde rækker længere end et enkelt led. Kort sagt, du kan hente fysisk, psykisk og socialt velvære, åbne vinduet til sundhed og velvære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryk på knappen og se billeder, så du ved, hvad du kan opleve lørdag og søndag:

Knap

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...