Weekenden: Få en gymnastikoplevelse i Humlehøjhallen

28. februar 2014 Uncategorized

Fredag aften blev der taget hul på det lange og fantastiske program, der er sat i scene af DGI Sønderjylland.IMG_1080

– Vi skal se en række idrætsefterskoler vise, hvad de kan og vi skal se et væld af gymnaster. Flere end 3000 i det hele, siger konferencieren umiddelbart efter fanerne er båret ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det er DGI, så handler det om fællesskab og der er ikke meget, der giver mere fællesskabsfølelse end en sang, så alle var med på: Du kom med alt det, der var dig.

Sangen er på ingen måde tilfældigt valg, for det er netop dét, som alting handler om. Når du henvender dig til DGI, så kommer du, som du er, altså med alt det, som du rummer. Og du bliver en del af fællesskabet.IMG_0992

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ved fredagens opvisning blev der smilet og klappet. Fordi gymnasterne oplevede, at de var en del af holdet, at de var fælles om at vise, hvad de havde trænet sammen. Og fordi publikum havde følelsen af at være en del af det hele – og det giver en virkeligt god stemning.

Netop dét, at der er gymnastikhold, der byder på en oplevelse, når de viser resultatet af vinterens træning frem, må give en masse børn og voksne lyst til at være med.

Og det at være med i en flok, giver noget andet og mere end at stå træne med en maskine i sin egen lille verden. Du får motion, opmuntringer og bliver en del af en helhed – og en hel kæde rækker længere end et enkelt led. Kort sagt, du kan hente fysisk, psykisk og socialt velvære, åbne vinduet til sundhed og velvære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryk på knappen og se billeder, så du ved, hvad du kan opleve lørdag og søndag:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...