Weekenden: Få en gymnastikoplevelse i Humlehøjhallen

28. februar 2014 Uncategorized

Fredag aften blev der taget hul på det lange og fantastiske program, der er sat i scene af DGI Sønderjylland.IMG_1080

– Vi skal se en række idrætsefterskoler vise, hvad de kan og vi skal se et væld af gymnaster. Flere end 3000 i det hele, siger konferencieren umiddelbart efter fanerne er båret ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det er DGI, så handler det om fællesskab og der er ikke meget, der giver mere fællesskabsfølelse end en sang, så alle var med på: Du kom med alt det, der var dig.

Sangen er på ingen måde tilfældigt valg, for det er netop dét, som alting handler om. Når du henvender dig til DGI, så kommer du, som du er, altså med alt det, som du rummer. Og du bliver en del af fællesskabet.IMG_0992

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ved fredagens opvisning blev der smilet og klappet. Fordi gymnasterne oplevede, at de var en del af holdet, at de var fælles om at vise, hvad de havde trænet sammen. Og fordi publikum havde følelsen af at være en del af det hele – og det giver en virkeligt god stemning.

Netop dét, at der er gymnastikhold, der byder på en oplevelse, når de viser resultatet af vinterens træning frem, må give en masse børn og voksne lyst til at være med.

Og det at være med i en flok, giver noget andet og mere end at stå træne med en maskine i sin egen lille verden. Du får motion, opmuntringer og bliver en del af en helhed – og en hel kæde rækker længere end et enkelt led. Kort sagt, du kan hente fysisk, psykisk og socialt velvære, åbne vinduet til sundhed og velvære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryk på knappen og se billeder, så du ved, hvad du kan opleve lørdag og søndag:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...