Weekenden: Firma- og familiegolf i Nordborg

9. maj 2015 Nordborg

Nordborg Golfklub har inviteret til Firma- & familiegolf i denne weekend.

Det er en årlig begivenhed i Nordborg Golfklub, hvor der er en mulighed for at prøve glæden ved golfspillet, og ikke mindst opleve det hyggelige sociale samvær.

Der er tilmeldt 60 hold og det er dermed over 200 personer som uden tvivl vil få en god dag. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>download

Der er mange firmahold iblandt og de benytter firmadagen til at styrke fællesskabet i virksomheden. Der er hold som har været ved i mange år og nogle af spillere kommer langvejs fra for at mødes på golfbanen.

Ligeledes er der mange familiehold, gadehold og vennehold med, som bare synes at det er måden at få en spændende dag på. Ender ofte med at blive til en årlig tradition.

Alle er velkomne til at kigge forbi i Nordborg Golfklub. Der vil være mulighed for at købe pølser, øl og vand og møde en masse glade golfspillere i og omkring klubhuset.

Ligeledes er der mulighed for at få info omkring det at være medlem i Nordborg Golfklub.

Med dette arrangement er håbet naturligvis at få nye medlemmer i klubben, fordi medlemmerne er fundamentet for en velfungerende klub.  Nordborg Golfklub har medlemmer i alle aldre, så det er aldrig er for sent at komme i gang. Man bliver ført sikkert gennem den proces det er at blive en golfspiller.

Golf gør, at man får dyrket noget mere motion og kommer ud og møder nye mennesker i et socialt samvær og dermed opnår en øget livskvalitet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk