Wellnes Clinic fejrer flytning den 1. april

21. marts 2019 Erhverv

Fra den 1. april finder du Wellness Clinic – som tilbyder fysiologisk massage, wellness massage og ansigtsbehandlinger -i  stueetagen i Holger Drachmanns Gade 6.

“Gennem nogle år har jeg delt lokaler med Bonderosen i Jernbanegade, men nu flytter jeg til et sted, hvor jeg kan være i stueetagen. Det er godt for mine kunder, at det bliver lettere at komme indenfor”, siger Anette Norinder til SønderborgNYT.

Rigtigt mange mennesker går og spænder forskellige steder i kroppen – og det giver nogle smerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De smerter fjerner jeg ved at løsne spnædingerne med fysiologisk massage”, siger Anette Norinder, som har 13 års erfaring.

Tidligere var hun hos Als Kiropraktor og samtidig også hos Falck.

“Det er fem år siden, jeg fik mit eget og så jeg er stadig hos Falck, hvor jeg besøger virksomheder, der har Falcks sundhedsordning”.

Alle aldre

Både børn og ældre kommer i Wellnes Clinic.

“I dag sidder børn meget med hovedet bøjet. Enten over bøgerne, ipad’en eller mobilen. Det giver spændinger i nakken og dem løsner jeg”, siger Anettet Norinder. Hun fortæller, der også er den del, som bare nyder en god gang massage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gør jo, at man falder helt til ro – så det tager meget af den stress, som mange har i deres hverdag”, siger Clinic-ejeren.

Kig indenfor

Anette Norinder fejrer indflytningen med en reception, så enhver, der har lyst, er velkommen til at dukke op den 1. april mellem klokken 16 og 19.

“De mennesker, der er på arbejde, skal også ha’ muligheden”.

Læs mere HER på WELLNES CLINIC

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...