Witt & Søn i Ullerup overtager Broager VVS

1. juni 2018 Broager

For 69 år siden grundlagde blikkenslager Walter Witt et VVS- og blikkenslagerfirma med adresse i Ullerup mellem Sønderborg og Aabenraa. Nu gør barnebarnet, den 48-årige autoriserede VVS-installatør Michael Witt, firmaet til et af områdets største. Det sker fra 1. juni med overtagelsen af Broager VVS Aps, hvis historie kan føres tilbage til midten af 80’erne.

-VVS-branchen er præget af en konstant teknologisk udvikling, der stiller voksende krav til både virksomhedernes størrelse og medarbejdernes kompetencer. Vi har gennem længere tid været på udgik efter at kunne overtage en velrenommeret virksomhed, som profilmæssigt passer til os. Det har vi fundet i Broager VVS. Og det sker på et tidspunkt, hvor ejeren, 61-årige Arne Hadberg, er interesseret i et generationsskifte. Vores opgave er nu, populært sagt, at få én plus én til at give tre. Det kan vi kun opnå ved fortsat at give vores kunder de bedste løsninger og den rigtige service, siger Michael Witt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 1997 overtog Michael Witt familiefirmaet, der på det tidspunkt var ejet af faderen Uwe, og omdannede det til et aktieselskab med navnet Witt & Søn A/S. Firmaet, der har en meget betydende blikkenslagerafdeling, beskæftiger seks medarbejdere og har specialiseret sig i installeringen og serviceringen af gaskedler, pillerfyr og traditionelle VVS-opgaver.

Broager VVS har under Arne Hadbergs ledelse specialiseret sig i vedvarende energiløsninger spændende fra biobrændsel til jordvarmeløsninger. Arne Hadberg overtog virksomheden i 2007 og omdøbte den fra Broagerlands VVS service Aps til Broager VVS Aps. Virksomheden var oprindelig ejet af Arne Hadbergs tidligere chef Arne Schmidt. Virksomheden beskæftiger seks medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ved at forene kræfterne med Witt & Søn får vi en endnu stærkere platform, og kan tilbyde vores kunder flere løsninger”, siger Arne Hadberg, der fortsætter som projektleder i Witt & Søn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...