Wohlenberg bød på burgere og specialøl

14. juni 2019 Kultur

Hos Wohlenberg var der fredag aften inviteret til ølsmagning i gårdhaven, som var fyldt med forventningsfulde gæster, der ikke alene smagte på øl, men også en cheeseburger fra Café Lazy Dog.

“Det er en cheeseburger med kød fra Rønhaveslagteren og brødet er fra Byens Brødhus”, sagde Jacob Moos fra Wohlenberg. Inden burgerne blev båret ind, blev der smagt på noget øl.

Thomas Jacobsen fra Klosterbryggeriet ved Skanderborg satte blandt andet dåseøl på bordene.

“Det er en øl, der er med hindbær og den er lidt syrlig”, sagde han. Og gæsterne kiggede undrende på det lyserøde øl, der kom ud af dåserne. Nogle mente, at den øl var en smule for syrlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Iøvrigt vil jeg lige slå et slag for, at det er en rigtig god idé, vi køber dåseøl. De er lette at transportere og så får øllet aldrig sollys”, sagde han.

Klosterbryggeriet brygger ikke selv øllene, men giver deres opskrifter videre til en leverandør, som brygger for dem. Bryggeriet henter også øl hjem fra blandt andet England.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...