Wohlenberg bød på burgere og specialøl

14. juni 2019 Kultur

Hos Wohlenberg var der fredag aften inviteret til ølsmagning i gårdhaven, som var fyldt med forventningsfulde gæster, der ikke alene smagte på øl, men også en cheeseburger fra Café Lazy Dog.

“Det er en cheeseburger med kød fra Rønhaveslagteren og brødet er fra Byens Brødhus”, sagde Jacob Moos fra Wohlenberg. Inden burgerne blev båret ind, blev der smagt på noget øl.

Thomas Jacobsen fra Klosterbryggeriet ved Skanderborg satte blandt andet dåseøl på bordene.

“Det er en øl, der er med hindbær og den er lidt syrlig”, sagde han. Og gæsterne kiggede undrende på det lyserøde øl, der kom ud af dåserne. Nogle mente, at den øl var en smule for syrlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Iøvrigt vil jeg lige slå et slag for, at det er en rigtig god idé, vi køber dåseøl. De er lette at transportere og så får øllet aldrig sollys”, sagde han.

Klosterbryggeriet brygger ikke selv øllene, men giver deres opskrifter videre til en leverandør, som brygger for dem. Bryggeriet henter også øl hjem fra blandt andet England.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21: Slesvigsk Parti vil styrke børn og unges

22. oktober 2021 KV21

Borgmesterkadidat Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver: Ikke alle forældre har ressourcer til at hjælpe deres barn til en aktiv fritid sammen med andre børn i det lokale foreningsliv. Står det til Slesvigsk Parti skal alle børn og unge have mulighed for at gå til sport, musikundervisning og andre kreative fritidsaktiviteter. Det styrker deres trivsel, sundhed […]

Læs mere...