Wonderteam vandt MIFs rundboldturnering

7. august 2021 Kultur
Dommer og hold klar til finale
Dommer og hold klar til finale

Lørdag eftermiddag spillede hele 10 hold med i Midtals Idrætsforenings rundboldturnering og det var Wonderteam, der i sidste ende stod som vindere. På andenpladsen lå holdet fra Midtkobbel.

“Jeg er glad for at se, der er så mange unge mennesker med i dag. Det er skønt, fordi det er Jer, vi skal bygge foreningens fremtid på”, sagde Peter Thomsen, som er en af de virkeligt arbejdsomme i MIF.

“Tillykke til Wonderteam – og så synes jeg, vi skal give Midtkobbel en hånd. De gør andenpladsen ære”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turneringens hold kommer alle fra Augustenborg og omegn – og navnene på dem er: Vebevej, Mix, Team Easy On, Wonderteam, Konditorbageren, SIB, Midtkobbel, Snack Attack og Strandvej.

Ved Augustenborg-hallerne, hvor stævnet fandt sted, var der også mulighed for at spille volleyball, hoppe i hoppeborg og prøve at være sumu-bryder.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...