WoodSculpture 2020 er aflyst

8. juni 2020 Kultur

WoodSculpture 2020 stod i Genforeningens tegn og havde derfor en særlig skulptur og et særligt samarbejde på plakaten: I stedet for at lave hver sin skulptur skulle kunstnere fra Litauen, Danmark og Tyskland have arbejdet sammen om et fælles værk.

Men nu er det den specielle udgave af WoodSculpture, hvor værket er doneret til Gråsten, aflyst, skriver Sønderborg Kommunes Kulturforvaltning.

“Kunstnerne skulle arbejde sammen om ét stort projekt fra begge sider af grænsen. Det er jo noget meget specielt, at kunstnere skal arbejde sammen ud fra en anden person oplæg – normalt arbejder man jo selv med sit eget værk. Det projekt gentager vi i 2021 med samme tema. Alle implicerede har allerede sagt ja til at komme til næste år i stedet”, fortæller Finn Johannson, formand for Uwe Wollf’s Fond.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...