WoodSculpture 2020 er aflyst

8. juni 2020 Kultur

WoodSculpture 2020 stod i Genforeningens tegn og havde derfor en særlig skulptur og et særligt samarbejde på plakaten: I stedet for at lave hver sin skulptur skulle kunstnere fra Litauen, Danmark og Tyskland have arbejdet sammen om et fælles værk.

Men nu er det den specielle udgave af WoodSculpture, hvor værket er doneret til Gråsten, aflyst, skriver Sønderborg Kommunes Kulturforvaltning.

“Kunstnerne skulle arbejde sammen om ét stort projekt fra begge sider af grænsen. Det er jo noget meget specielt, at kunstnere skal arbejde sammen ud fra en anden person oplæg – normalt arbejder man jo selv med sit eget værk. Det projekt gentager vi i 2021 med samme tema. Alle implicerede har allerede sagt ja til at komme til næste år i stedet”, fortæller Finn Johannson, formand for Uwe Wollf’s Fond.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...