WoodSculpture: Kunstnere og andre har rigeligt at se til

23. juni 2022 Kultur

I løbet af onsdag kom kunstnerne endnu et skridt videre på deres skulpturer – og det bliver mere og mere tydeligt, hvem af dem, der får forrygende travlt de sidste dage.

Kunstnerne er ikke de eneste, som har travlt, mens der er WoodSculpture på Slotskajen i Sønderborg. Det har en gruppe frivillige fra SOS Børnebyerne også.

“De frivillige fra SOS Børnebyerne passer deres café i teltet og så sørger de for, der er mad til kunstnerne”, siger Finn Johansson fra Uwe Wolffs Fond, som i samarbejde med Sønderborg Kommune, står for projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at der vagter på ved skulpturerne i aften- og nattetimerne.

“Den opgave har foreningen Blæksprutterne”, siger Finn Johansson til SønderborgNYT og tilføjer, at foreningerne selvfølgelig får betaling for deres indsats.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...