WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur
WoodSculpture. Foto: Ole Kæhler
WoodSculpture. Foto: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen.

“Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres skulptur væk, så den kunne komme ud og virke”, siger Finn Johansson fra Uwe Wolffs Fond, der sammen med Sønderborg Kommune står bag træsymposiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men denne gang bliver skulpturerne stående på havnen indtil mandag morgen og inden modtagerne får dem hjem, skal de stå en tid ved Augustenborg_Project, så der bliver mulighed for at se dem samlet”, siger Finn Johansson.

Det er 10. gang, der har været WoodSculpture og forskellige kunstnere fra hele verden har tilsammen flere end 100 skulpturer, som står hver sit sted i kommunen – og skulpturmodtagerne har ikke haft tegnebogen oppe.

“Vi giver skulpturerne væk og det er sket gennem en udvælgelse blandt de, der har søgt om at få en”, siger Finn Johansson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...