WoodSculpture-kunstnerne har afleveret deres skulpturer

25. juni 2022 Kultur

Lørdag middag blev den 10. udgave WoodSculpture rundet af og otte af kunstnerne rejser væk fra Sønderborg, Tour-stemningen, den gule bro og det fællesskab, der har været på Slotskajen. Den 9. kunstner, Sabine Boisen, er helt lokal og hun er iøvrigt det, som kaldes fritidskunstner.

SOS-Børnebyerne har stået for en lille café i et telt på Slotskajen og det er Blæksprutterne, som har holdt øje med skulpturerne i nattetimerne.

I cafeen kunne besøgende deltage i et loeetri, hvor gevinsten var en såkaldt Danfoss-lampe. Lørdag blev vinderne trukke og den ene af dem er Rita Johannson og den anden var ikke på pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“WoodSculpture har også være en publikum-succes. Der har været rigtig mange besøgende gennem hele ugen og vi er klar til endnu en omgang WoodSculpture næste år i uge 25”, siger arrangørerne, som er Uwe Wolffs Fond og Sønderborg Kommune.

Skulpturerne, der alle er lavet med inspiration fra Tour de France, skal i første omgang stå på Tour-hotspottet på Borgmester Andersens Vej og når Tour de France i Sønderborg er slut, så får kunstværkerne en periode hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg – og herefter skal de ud til de steder, de er doneret til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...