WUNDER Værk: Det første år har været ret forrygende

13. december 2017 Erhverv

På lørdag fejrer den lille antik- og kitschbutik, WUNDER Værk i Lille Rådhusgade, sin første fødselsdag.

“Det gør vi med at holde åbent og så byde på lidt lækkerier og noget til at skylle efter med – og så har vi klækkelige rabatter i de fire timer, døren er åben”, siger butiksejer Maria Frost Andresen til SønderborgNYT.

Naturligvis har det været lidt hårdt at få gang i butikken, men det har også været sjovt.

“Det er ret sjovt at se, at der er mange mennesker, der synes, jeg finder interessante ting. Der er mange, der jævnligt kigger indenfor, fordi de lige skal se, hvad der er kommet af nye ting”, siger Maria Frost Andresen, som har succes med at få varerne rimeligt hurtigt ud af butikken, efter de er kommet ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maria Frost Andresen i sin mere end fyldte butik.

Når man godt kan li’ at mixe nyt og gammelt, så er det oplagt at tage et smut i WUNDER Værk eller kigge på Facebooksiden.

“Jeg har selv savnet en butik som min og nu er den her jo. Og så har jeg opdaget, jeg har øje for at finde ting, der kan sælges videre. Jeg er bestemt ikke blevet rigere af det, men der er da plus på kontoen”, siger Maria Frost Andresen, der glæder sig til at se rigtigt mange i butikken på lørdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...