WWF PandaClub og Universe inviterer til storslået show

29. august 2017 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Naturen er noget, som binder os sammen og noget vi alle har til fælles. Derfor er WWF’s PandaClub og Universe Science Park gået sammen om at sætte fokus på vigtigheden af naturen og dyrene der lever i den. Gennem et hæsblæsende show med artister i verdensklasse vil vi fejre mangfoldigheden i naturen, når Universe inviterer til Naturens Dag lørdag den 9. september fra kl. 10 til 17.

I anledning af det spritnye samarbejde mellem WWF’s PandaClub og Universe Science Park, kan familier komme i Universe Science Park og opleve et PandaClub show med artister, der kan lave alle mulige seje tricks, mens parken også vil byde på et hav af spændende oplevelser hele dagen. Man vil blandt andet kunne hilse på uglen Ullu og kvælerslangen Goliath, deltage i blomsterbinding, købe blomster og blomsterløg, smage snaps og øl, se på fossiler og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det gør mig så glad, når jeg kan sige, at vi netop har indgået et samarbejde med Universe Science Park. Vi kickstarter det helt nye samarbejde den 9. september, parken fejrer Naturens Dag, og jeg håber derfor så mange som muligt, har lyst til at komme og nyde de mange aspekter af naturen sammen med os”, siger Gitte Hemmingsen, leder af WWF’s PandaClub, der også fremhæver vigtigheden af budskabet, der ligger bag Naturens Dag:

”Det er hamrende vigtigt, at vi husker på vigtigheden af naturens mangfoldighed. Denne dag går ikke alene ud på, at vi skal have det sjovt, men vi skal også, store som små, se og høre om hvad naturen egentlig har at byde på”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hæsblæsende show, ulækre snacks og et hav af oplevelser

Gennem show og spas vil PandaClubs artister i farvestrålende kostumer optræde som netop græshoppe og bi og fortælle både børn og voksne om vigtigheden af klodens mangfoldige natur og dyreliv. De vil blandt andet blive set gå på line og lave saltomortale på stylter – og hvis du tør, kan du smage på lækre græshopper og melorme.

Universe Science Park glæder sig også over det helt nye samarbejde, og kan ikke vente med at byde børn og voksne inden for til en dag fuld af både oplysning og masser af anderledes underholdning.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når vi her i Universe afholder Naturens Dag, vil der være et hav af naturrelaterede oplevelser rundt omkring i parken. Ud over ugler og slanger, kan man også se skildpadder, frøer samt smage chili, købe frugter, lave blomsterdekorationer og få en snak med de mange udstillere. Ud over det, er der også parkens nye attraktioner såsom Virtual Reality, klatrebanen Sky Trail, elbiler til de mindste gæster og en segwaybane tur til de lidt større”, siger Kirsten Veje, Møde og Event Manager i Universe Science Park.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...