ZERObillån er en økonomisk glimrende idé

18. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Broager Sparekasse tilbyder billige ZERObillån til bilister, der tænker både klimavenligt og økonomisk. Og i Broager Sparekasse er der en god forklaring på de billige lån.broager 1

  • Broager Sparekasse vil gerne hjælpe Sønderborg med at reducere CO2-udslippene, og ProjectZero er jo forankret i Sønderborg ganske som vi selv er. Altså falder det os helt naturligt, siger underdirektør Morten Vestergaard til Sønderborg Nyt.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Sikke en forskel

Der er virkeligt gode penge at spare, hvis man vælger en energi-rigtig bil – også selvom man køber den kontant for opsparede penge.

  • Vi har sat tal på forskellene på en energi-rigtig bil og en bil, der ikke er det, siger Morten Vestergaard.

Alene i den grønne ejerafgift er der en forskel på 3. 260 kroner. En energirigtig bil koster 580 kroner om året i afgift, mens en benzinsluger koster 3. 840 kroner.

Biler skal jo have brændstof, hvis man skal have gavn af dem og hvis der skal køres 20.000 kilometer om året, så koster det 19. 697 kroner i en mindre klima-rigtig bil, som kører 13, 2 kilometer på en liter. En klima-rigtig bil kører hele 24, 4 kilometer på en liter og 20.000 kilometer koster 10. 655 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billigt ZERObillån

Broager Sparekasse viser den store forskel på at låne penge til en med energimærke A+ og en med et D.

Broager Sparekasse har klima- og kundevenlige ZERObillån.

Broager Sparekasse har klima- og kundevenlige ZERObillån.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi går ud fra, at køberen har 20 procent i udbetaling selv og at det koster 236. 306 kroner at købe bilen, siger underdirektør Morten Vestergaard.
Underdirektør Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse har billige ZERObillån til klima-rigtige bilkøb.

Underdirektør Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse har billige ZERObillån til klima-rigtige bilkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Renterne er sådan, at det klima-rigtige ZERObillån koster 3, 95 procent i rente, mens lånet til en bil med energimærke D koster 9, 85 procent.

  • Den mindre klimarigtige investering betyder, der over syv år betales 276. 282 kroner tilbage til Broager Sparekasse.

Vælger kunden derimod at køre klima-rigtigt, så skal der afdrages 228. 953 kroner til Broager Sparekasse over syv år.

  • Den klima-venlige kunde skal betale en årlig omkostning på 5, 79 procent, hvor bilen med energimærke D har en årlig omkostning på 9,85 procent.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på Broager Sparekasses banner øverst på Sønderborg Nyt eller besøg sparekassen for at høre mere om alle de penge, der er at spare ved at tænke mere grønt.

På de syv år, hvor banklånene løber, så bruges der i alt 441. 041 kroner på klasse D-bilen, mens der bruges 307. 598 kroner på den klima-venlige.

Forskellen er 133.443 kroner på de syv år – altså 1. 589 kroner om måneden.

 

27. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Tag med Hr. Weyse bagom Badehotellet

27. februar 2024 Kultur

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie, Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Det gør han i Sønderborg Teater den 30, oktober klokken 20, skriver arrangørerne. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen […]

Læs mere...