ZEROBoligudlejere: Gratis kurser for udlejere

27. august 2014 Erhverv
I april i år blev de første otte ZEROboligudlejere udklækket fra ProjectZero efter at have deltaget i to moduler, der har klædt dem på til at energioptimere deres ejendomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero

Er du udlejer?

Så har du nu mulighed for at blive certificeret ZEROboligudlejer, når modulerne gentages i september.

Derfor skal du med

En energioptimeret ejendom er mere attraktiv for lejerne, fordi de får bedre komfort og lavere omkostninger til el, vand og varme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig er klimakloge istandsættelser med til at fremtidssikre udlejerens investering, fordi de på længere sigt er med til at øge eller fastholde ejendommens værdi.

ZEROboligudlejer-modulerne giver udlejere i Sønderborg viden, inspiration og praktiske tips til at lægge en plan for energiforbedringer, og de får hjælp til at prioritere forskellige tiltag efter, hvad der giver størst gevinst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden får de gode råd til, hvordan de kan vejlede deres lejere i bedre energiadfærd, som kan mærkes på energiregningen – og på miljøet.

 

Disse 8 udlejere kan i dag kalde sig ZEROboligudlejere efter at have deltaget i de to moduler.
 
Udlejerne får på modulerne mulighed for at tale med en række forskellige eksperter om de forskellige aspekter ved at energioptimere udlejningsboliger.

Artiklen fortsætter under annoncen

For eksempel, hvordan man bedst inddrager kommunen i byggeplanerne, og hvad energioptimering betyder for ejendommens salgsværdi.

For mange af ZEROboligudlejerne er det desuden en stor sidegevinst, at de får mulighed for at udveksle erfaringer med andre udlejere fra byen, som ønsker at istandsætte deres ejendomme. 

Tilmeld dig nu – det er gratis!

De næste ZEROboligudlejer-moduler er den 9.

Artiklen fortsætter under annoncen

og den 23. september 2014. Modulerne har en værdi til omkring 3.000 kr. men denne gang tilbydes de gratis.

Du tilmelde dig ved at skrive til pernille.beck@projectzero.dk – det er gratis!

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...