ZEROBoligudlejere: Gratis kurser for udlejere

27. august 2014 Erhverv
I april i år blev de første otte ZEROboligudlejere udklækket fra ProjectZero efter at have deltaget i to moduler, der har klædt dem på til at energioptimere deres ejendomme. ProjectZero

Er du udlejer?

Så har du nu mulighed for at blive certificeret ZEROboligudlejer, når modulerne gentages i september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor skal du med

En energioptimeret ejendom er mere attraktiv for lejerne, fordi de får bedre komfort og lavere omkostninger til el, vand og varme. Samtidig er klimakloge istandsættelser med til at fremtidssikre udlejerens investering, fordi de på længere sigt er med til at øge eller fastholde ejendommens værdi.

ZEROboligudlejer-modulerne giver udlejere i Sønderborg viden, inspiration og praktiske tips til at lægge en plan for energiforbedringer, og de får hjælp til at prioritere forskellige tiltag efter, hvad der giver størst gevinst. Desuden får de gode råd til, hvordan de kan vejlede deres lejere i bedre energiadfærd, som kan mærkes på energiregningen – og på miljøet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Disse 8 udlejere kan i dag kalde sig ZEROboligudlejere efter at have deltaget i de to moduler.
 
Udlejerne får på modulerne mulighed for at tale med en række forskellige eksperter om de forskellige aspekter ved at energioptimere udlejningsboliger. For eksempel, hvordan man bedst inddrager kommunen i byggeplanerne, og hvad energioptimering betyder for ejendommens salgsværdi.

Artiklen fortsætter under annoncen

For mange af ZEROboligudlejerne er det desuden en stor sidegevinst, at de får mulighed for at udveksle erfaringer med andre udlejere fra byen, som ønsker at istandsætte deres ejendomme. 

Tilmeld dig nu – det er gratis!

De næste ZEROboligudlejer-moduler er den 9. og den 23. september 2014. Modulerne har en værdi til omkring 3.000 kr. men denne gang tilbydes de gratis.

Du tilmelde dig ved at skrive til [email protected] – det er gratis!

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...