Zombier og andre skrækkelige væsner på Kløverlykke i Hørup

31. oktober 2021 Kultur

Det var rigtigt uhyggeligt at bane sig vej gennem labyrinten i det to-etagers haveskur hos Kevin Evald på Kløverlykke i Hørup, hvor besøgende selv skulle bevæge sig rundt i mørket. Men selvom gæsterne, der var delt ind i grupper på fem, selv skulle finde vej, så var de ikke alene.

Der var temmelig mange levende væsener, som gjorde en uhyggelig stor indsats for at skræmme – og det lykkedes flere gange.

“Det er nogle år siden, vi begyndte at gi’ den fuld gas til Halloween og forrige år kom pokerklubben og hjalp. Nogle af hustruerne og nogle af vores børn er også en del af det”, siger Kevin Evald og fortæller, at det tager tid at gøre klar i det to-etagers skur, hvor der er sat pressinger op, så der dannes mindre rum og i dem skulle der skabes uhygge – enten med figurer, lys og lyde eller med udklædte, levende væsner, så helheden blev det perfekte skrækscenarie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kevin Evald har boet flere år i Florida og derovre er Halloween virkelig stort.

“Der spærrer politiet gaderne af, så børn trygt kan gå rundt”, siger han.

Og for at mindre børn i Hørup ikke skulle skræmmes fra vid og sans i Kevin Evalds Halloween-sceneri, så var eftermiddagstimerne for børnehavebørn og andre mindre børn.

“Der var der ingen af de uhyggelig figurer, som havde masker på, men her i aftentimerne, der vælger de besøgende gruppevis et skrækniveau på en skala fra et til fem”, siger Kevin Evald.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE UHYGGELIGE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...