Zonta fejrer 100 år med WOMENS NIGHT OUT i skøn ramme

8. oktober 2019 Sønderborg

Den velgørende, frivillige forening, Zonta, fylder 100 år og det skal fejres med stil – og det bliver at se til WOMENS NIGHT OUT, hvor rammen er den stilfulde Riddersalen i Sønderborg Slot.

Alle Sønderborg og omegns kvinder er velkomne til at købe en billet og blive en del af den begivenhed, som Zonta-kvinderne har lagt i støbeskeen. Zontas mål med aftenen er at tjene penge, som kan bruges i arbejdet for Østgrønlands kvinder, kampen mod omskæring af piger og mod børneægteskaber. Zonta giver også legater til unge kvinder, som uddanner sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det koster 425 kroner at deltage, men man får altså også meget for pengene”, siger Zontas formand, Astrid Jensen. Hun fortæller, at gæsterne først af alt får en velkomstdrink, når de kommer indenfor på slottet den 8. november klokken 18:30.

“Herefter skal der nydes en lækker tapasmenu, som kokken Jonas Keller tilbereder. Til maden serveres der udsøgte vine fra Wohlenberg”, siger Astrid Jensen til SønderborgNYT. Under middagen er der naturligvis også musik.

“Den meget vidende og underholdende Natasha Al-Hariri, som er direktør for DFUNK og kendt fra ‘Mads og Monopolet’ holder et oplæg, som varer en lille halv time. Talerens baggrund er palæstinensisk og hun er vokset op i Nordsjælland – og det er hendes afsæt til oplægget”, siger Zontaformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herlige gevinster

Når Natasha Al-Hariri har brugt sin taletid, skal der købes bankoplader og spilles om en masse flotte gevinster.

“Man kan vinde ‘En maler for en dag’ og også en ‘Tømrer for en dag’ og mange andre skønne præmier fra forretninger og virksomheder, der bakker flot op om Zonats frivillige”, siger Astrid Jensen.

Der er adskillige kvinder, der laver en stor indsats i Zonta i Sønderborg.

“Vi siger ikke, at alle kvinder skal være frivillige og bruge en masse tid på for eksempel sådan et arrangement, som det vi har i Riddersalen”, siger Zonta-frivillig Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg vil bestemt opfordre kvinder til at komme til det arrangement, som vi bruger masser af frivillige timer på at lave”.

Din billet FINDER DU HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...