1. DM Finalekamp: Sønderborg Inter tabte knebent til JB Futsal Gentofte

10. marts 2018 Kultur

Efter stillingen 1-1 i halvlegen kom der mere fart over feltet i resten af DM Finalekampen, hvor både Sønderborg Inter og JB Futsal Gentofte kæmpede intenst for sejren. Og opbakning til det lokale hold manglede der på ingen måde fra den fyldte Humlehøjhal.

Efter to gange 20 minutter stod der 4-3 til JB Futsal Gentofte – og det kan ikke kaldes unfair.

Det ville det heller ikke have været, hvis Sønderborg Inter havde vundet.

I sidste ende var det blot heldet, der afgjorde, at Sønderborg Inter nu er et mål bagud, når der skal spilles returopgør på Sjælland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hold, der samlet har flest mål efter de to kampe, kan kalde sig Danmarksmestre i Futsal, mens det tabende hold faktisk er landets næstbedste Futsal-hold og bliver sølvvinder.

Så uanset udfaldet af den ventende kamp, så er det fantastisk godt klaret, at to år unge Sønderborg Inter er i en DM-finale.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...