1. DM Finalekamp: Sønderborg Inter tabte knebent til JB Futsal Gentofte

10. marts 2018 Kultur

Efter stillingen 1-1 i halvlegen kom der mere fart over feltet i resten af DM Finalekampen, hvor både Sønderborg Inter og JB Futsal Gentofte kæmpede intenst for sejren. Og opbakning til det lokale hold manglede der på ingen måde fra den fyldte Humlehøjhal.

Efter to gange 20 minutter stod der 4-3 til JB Futsal Gentofte – og det kan ikke kaldes unfair.

Det ville det heller ikke have været, hvis Sønderborg Inter havde vundet.

I sidste ende var det blot heldet, der afgjorde, at Sønderborg Inter nu er et mål bagud, når der skal spilles returopgør på Sjælland.

Det hold, der samlet har flest mål efter de to kampe, kan kalde sig Danmarksmestre i Futsal, mens det tabende hold faktisk er landets næstbedste Futsal-hold og bliver sølvvinder.

Så uanset udfaldet af den ventende kamp, så er det fantastisk godt klaret, at to år unge Sønderborg Inter er i en DM-finale.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...