10 år i Borgen – MbyS Coiffure siger tak til kunderne med en reception

Sasha Narmighi og hans team. Foto: Ole Kæhler
Sasha Narmighi og hans team. Foto: Ole Kæhler
25. september 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Den 7. oktober fejrer salon MbyS Coiffure i Borgen de seneste 10 år og det gør de med en reception for deres kunder, familier og samarbejdspartnere.

“Receptionen begynder klokken 14 og der bydes på lidt lækkert fra Dyvig Badehotel og så er tanken, at vi bare skal hygge os og snakke med de gæster, der kommer”, siger Sasha Narmighi til SønderborgNYT. Han åbnede sig frisørsalon samme dag, som Borgen åbnede.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi gør os umage for, at vores kunder får en rigtig god oplevelse – og det betyder også gode råd om hårpleje og vi har de bedste produkter på hylderne”, siger han.

Selvom MbyS Coiffure er indrettet virkeligt luksuriøst, så er priserne ikke skruet op.

“Vi har altså Sønderborg-priser”, siger Sasha Narmighi. Og når han bruger ordet ‘vi’, så er det fordi, han har ansatte, som har været i salonen i flere år.

Han fortæller videre, at omsætningen  er steget hvert eneste år, når der lige ses bort fra Corona-perioden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det skyldes uden tvivl, vi har nogle gode relationer til de mennesker, som kommer her og de er jo vores ambassadører”, siger Sasha Narmighi.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...