10 pladser tilbage til kvindeaftenen ‘Drømmeliv og bobler’

22. oktober 2021 Erhverv

Der er lagt op til en rigtig skøn Ladies Night i Alsion den 5. november fra 19-22 på Alsion. Det er firmaet Succescoaching, som sætter scenen til eventet ‘Drømmeliv og bobler’, som er et interagerende foredrag eller en workshop.

“Vi vil guide kvinderne til at lære sig selv bedre at kende, spotte deres potentialer og drømme, så de kan tage deres første skridt derhen imod. Det vi hele tiden oplever, det er at vores forløb giver kvinderne mere indre power, mere mod, mere mening, mere trivsel, energi og glæde i livet og mere overskud også til at være mor, partner og være i jobbet”, siger Berit Kafton Simonsen fra Succescoaching til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun lover, at det bliver en aften med hygge, samvær og personlig udvikling.

“Og der er goodiebags til kvinderne og så trækkes der lod om en friplads på et kommende coachingforløb”, siger Berit Kafton Simonsen og tilføjer, at aftenens overskud bliver doneret til Kræftens bekæmpelse.

Du tilmelder dig på Succescoachings hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...