107 cyklister har tilmeldt sig cyklefesten

11. juni 2022 Samfund

De 1145 deltagere i Vi Cykler til Arbejde er tirsdag inviteret til afslutningsfest i Farverihallen på EUC Syd. 107 har meldt sig til en festlig eftermiddag og aften i selskab med andre cyklister fra private og offentlige arbejdspladser i hele kommunen.

Aftenen starter med en velkomst og en let og lækker anretning. Cykeldrengene, bl.a. kendt fra DRs program Alene i vildmarken, kommer og underholder og begejstrer forsamlingen med fortællinger fra vildmarken og fra deres imponerende cykeltur jorden rundt, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Sundhedsudvalget, Didde Lauritzen, slutter dagen af med overrækkelse af præmier.

Der er både præmier til det hold, der har flest cykledage, til enkelte deltagere for gode cykelhistorier og til en holdkaptajn, der har gjort en ekstra indsats for at motivere kollegerne til at cykle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...