11-årig violinist med på scenen til Pro Musica-koncert

11-årige Sebastian Asmus Grønbjerg Lützen. Privat foto
11-årige Sebastian Asmus Grønbjerg Lützen. Privat foto
2. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag denj 14. april kl. 15.00 vil Sønderjyllands Symfoniorkester gerne invitere publikum indenfor i koncertsalen i Alsion til Pro Musica.

Pro Musica er søndagskoncerter, hvor orkestrets musikere får lov til at udfolde sig som solister eller spiller sammen på kryds og tværs med repertoire af eget valg.

Til denne koncert får vi ekstraordinært besøg af 11-årige Sebastian Asmus Grønbjerg Lützen fra Middelfart Musikskole. Han leverede en imponerende præstation på violin til Syddansk Talentkonkurrence i februar, skriver Pro Musica. Han vil spille en sats fra Vivaldis violinkoncert i g-mol og vil blive akkompagneret af Cristina Ana på klaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil publikum få fornøjelsen af at høre nogle af orkestrets egne musikere spille Antonín Dvořáks meget populære strygekvartet ‘Den amerikanske’, og violinvirtuosen Niklas Walentin vil spille forskellige stykker fra sit nye jazz-album.

Der vil som altid være mulighed for at købe kaffe og kage i Café Alsion i pausen.

Fri entré.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...