11 flere Corona-smittede end i går

27. maj 2021 Samfund

Torsdagens smittetal viser, at der lige nu er 66 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er 11 flere end onsdag.

“At antallet af smittede stiger, er forventeligt og en del af de smittede er skoleelever”, siger sundhedschef Michael Skriver. Han forventer at antallet af smittede vil stige mere endnu.

“Smittede skolelever sendes hjem i isolation og så ser vi, at de smitter forældre og søskende”, siger sundhedschefen til SønderborgNYT.

“Jeg ved godt, at det kan være vanskeligt, men det gælder om at isolere smittede personer, så de heller ikke smitter familien””, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedschefen har forståelse for, at det kan være vanskeligt at isolere børn på en måde, så de ikke kommer tæt på resten af familien.

“Men det må alligevel være ambitionen”, siger han.

Tager man hele landet, så er 1119 personer er blevet konstateret smittet med Corona det seneste døgn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...