11 flere Corona-smittede end i går

27. maj 2021 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdagens smittetal viser, at der lige nu er 66 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er 11 flere end onsdag.

“At antallet af smittede stiger, er forventeligt og en del af de smittede er skoleelever”, siger sundhedschef Michael Skriver. Han forventer at antallet af smittede vil stige mere endnu.

“Smittede skolelever sendes hjem i isolation og så ser vi, at de smitter forældre og søskende”, siger sundhedschefen til SønderborgNYT.

“Jeg ved godt, at det kan være vanskeligt, men det gælder om at isolere smittede personer, så de heller ikke smitter familien””, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedschefen har forståelse for, at det kan være vanskeligt at isolere børn på en måde, så de ikke kommer tæt på resten af familien.

“Men det må alligevel være ambitionen”, siger han.

Tager man hele landet, så er 1119 personer er blevet konstateret smittet med Corona det seneste døgn.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...