112 friske mennesker var ude på ruterne i Nybøl Nor Løbet

11. august 2022 Kultur

Torsdag aften luftede 112 deltagere løbeskoene i Nybøl Nor Løbet  – og der var distancer, som gjorde, at langt de fleste havde en chance for at gennemføre.

Løberne kunne vælge mellem 800 meter, 2,2 kilometer, 5,5 eller 10 kilometer – og selvfølgelig var det de mindste børn, der i højt humør tog en tur på 800 meter og dermed sikrede sig en flot medalje, som gjorde stor lykke.

Nybøl Nor Løbet er en del af Nybøl Idrætsuge – og mens løberne svedte ude på ruten, så var der andre, der hygge sig på pladsen. I et stort telt blev der spillet lotto.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var en fin rute og en dejlig tur”, sagde Katrin Rimer, som er en rutineret løber. Hun tilføjede, at det selvfølgelig var varmt at løbe.

Nybøl Festuge fortsætter fredag, hvor der er cykel- og havetraktorringridning og Nybøl Cup i fodbold for syvmands-hold.

I programmer for lørdag står der optog med Sønderborg Garden, cykler og havetraktorer. Når optoget når frem til idrætspladsen, så er der ringridning og Efter middag spiller Sønderborg Garden for gæsterne på pladsen. Midt på eftermiddagen er der kaffebord og om aftenen skal der festes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...