125 år gammelt brandværn mangler frivillige

13. marts 2017 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Manglen på frivillige brandmænd truer nu det 125 år gamle Rinkenæs Frivillige Brandværn på livet.

“Brand & Redning stiller spørgsmål ved, om vi har mulighed for at rykke ud, når det brænder eller sker andre ulykker”, siger brandkaptajn Kim Hansen, Rinkenæs Frivillige Brandværn. Kommer der ikke flere frivillige, så kan det være slut fra årsskiftet.

“Vi er ti frivillige og skal faktisk mindst være 11.  Men vi vil gerne være 15 ville være rigtigt godt, fordi det sikrer os i forhold til frivillige, der gerne vil på ferie og den slags. Men kommer der et par stykker i den nærmeste fremtid, så er vi godt tilfredse”, siger Kim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vigtigt med brandbiler tæt på

Når der er brand i Rinkenæs, så er det alt andet lige en fordel, der er brandbiler og brandmænd tæt på, så slukningen af ilden kan komme i gang i en fart.

“Det er i de første fem minutter, der virkelig kan gøres en forskel, når der er brand. Skal brandbilerne starte fra Gråsten, så bruges de minutter på at køre”, siger brandkaptajnen til SønderborgNYT.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bliver frivillig brandmand, kan du ringe til brandkaptajnen på 30 26 28 99 eller sende en mail til info@rinkenæs-brandværn.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om opgaverne HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...