125 år gammelt brandværn mangler frivillige

13. marts 2017 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Manglen på frivillige brandmænd truer nu det 125 år gamle Rinkenæs Frivillige Brandværn på livet.

“Brand & Redning stiller spørgsmål ved, om vi har mulighed for at rykke ud, når det brænder eller sker andre ulykker”, siger brandkaptajn Kim Hansen, Rinkenæs Frivillige Brandværn. Kommer der ikke flere frivillige, så kan det være slut fra årsskiftet.

“Vi er ti frivillige og skal faktisk mindst være 11.  Men vi vil gerne være 15 ville være rigtigt godt, fordi det sikrer os i forhold til frivillige, der gerne vil på ferie og den slags. Men kommer der et par stykker i den nærmeste fremtid, så er vi godt tilfredse”, siger Kim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vigtigt med brandbiler tæt på

Når der er brand i Rinkenæs, så er det alt andet lige en fordel, der er brandbiler og brandmænd tæt på, så slukningen af ilden kan komme i gang i en fart.

“Det er i de første fem minutter, der virkelig kan gøres en forskel, når der er brand. Skal brandbilerne starte fra Gråsten, så bruges de minutter på at køre”, siger brandkaptajnen til SønderborgNYT.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bliver frivillig brandmand, kan du ringe til brandkaptajnen på 30 26 28 99 eller sende en mail til info@rinkenæs-brandværn.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om opgaverne HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...