13-årige FineNordic fejrer det første år i Sønderborg

10. maj 2019 Erhverv

FineNordic flyttede til Sønderborg fra Lemvig sidste år og havde åbningsdag den 1. maj. Der er sket rigtigt meget med butikken siden, der i dag ud over livsstil- og brugskunstartikler samt et helt univers af legetøj til børn af mærket Maileg. Blandt andet er der udvidet med en tøjafdeling, hvor man finder de danske kvalitetsmærker duMilde og Charles.

Tøjets stil passer perfekt til de øvrige produkter FineNordic forhandler –  både stilmæssigt og det udbygger det FineNordics koncept om handel med danske mærker af høj kvalitet.

”Vores placering på Elholm er lidt speciel af en livsstilsbutik at være. Vi ligger ikke langs gågaden eller i Borgen, så man falder ikke over os tilfældigt. Til gengæld er rigtigt mange af vores kunder glade for vores gode parkeringsforhold”, siger ejer Alice Juhl Larsen i en pressemeddelelse.

Bygningerne på Elholm 25 huser ligeledes FineNordics enorme lager på 3.500 m2.  FineNordic har nemlig også en webshop – finenordic.dk – med flere end 7.000 artikler. Herfra bliver der sendt pakker ud til hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du i nærheden af Elholm 25 i perioden 13.-25. maj kan det helt klar betale sig at kigge ind til FineNordic, der kører med stærke fødselsdagstilbud og konkurrence i ugerne 20 og 21.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...