13 LOF-kunstnere udstiller på Förde-Schule

9. januar 2016 Kultur

Fra 24. januar til 17. marts viser en gruppe på 13 kunstnere fra LOF Syd, Sønderborg, deres værker på Förde-Schule, Alnor, 6300 Gråsten.

Temaet er “De fire elementer”, skriver underviser Birthe Cornelius i en pressemeddelelse.kunst

Artiklen fortsætter under annoncen

De 13 kunstnere er: Anne Grethe Duus, Birthe Rasmussen, Charlotte Bertelsen, Edel Andersen, Elsebeth Storm, Gunhild Bjerg, Hanne Kock, Linda Iskov, Lisbeth Schou, Lone Mose Entwistle, Tesse Borch Johansen, Vibeke Nielsen og Aase Andersen.

I efteråret er der malet med stor iver og energi med temaet. Det er utroligt så mange forskellige måder dette tema kan tolkes på, det går fra abstrakte og naturalistiske akrylmalerier i stærke farver til sarte akvareller, hvilket bevirker, at det er en alsidig udstilling, hvor der er noget for alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen kan ses fra kl. 8-16 alle skoledage.

Alle er velkommen til fernisering søndag, den 24. januar kl. 15-17.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...