13 sjællandske kunstnere udstiller i KunstPunk

13. maj 2021 Kultur

Birgit Dalum, Bodil Høyer, Bodil Rosenberg, Britta Westhausen, Dorte Bundesen, Gitte Harslev, Josephine Ernst, Karen Serena, Line Taarnberg, Marianne Schou Nielsen, Ulla Mørch, Vibeke Winberg, og Åse Højer, der alle enten er akademiudannede eller har udstillet på et antal censurerede udstillinger, udstiller på KunstPunkt i Augustenborg frem til den 27. maj.

Fællesgrundlaget for denne udstilling er brugen af et instant-kamera både til inspiration og som et værktøj.

Vi vil vise hver vores proces fra idéoplæg, skitser og overvejelser til de færdigskabte værker. Her får tilskuerne en sjælden mulighed for at følge den kreative proces og vores afsøgning af nye ideer og metoder skriver kunsterne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kreative skitseproces er sjældent noget, man ser på udstillinger, hvor det normalt kun er det endelige resultat, som bliver udstillet, men i det her projekt vil de vise vejen fra inspiration, skitser, overvejelser og valg til færdigskabte værker. De færdige værker spænder over malerier, grafik, tegning, foto og keramik.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...