1308 skal vaccineres i Humlehøjhallerne i den kommende uge

5. marts 2021 Samfund Skrevet af: Redaktion

For at frigøre kapacitet i forbindelse med flytninger af vaccinationscentrene i Rødekro og Sønderborg – og for at få flere borgere fra Sønderborg til at lade sig vaccinere, øger Sygehus Sønderjylland antallet af vaccinationer i Sønderborg den kommende uge.

“Blandt de ældste og knapt så pendlevillige borgere, er der lidt færre vaccinerede borgere fra Sønderborg Kommune sammenlignet med resten af sygehusets område. Det er en af grundene til, at vi vælger at gøre en ekstra indsats i Sønderborg i den kommende uge”, siger vaccinationschef på Sygehus Sønderjylland, Thomas Lund Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt konkret flytter sygehuset i omegnen af 1000 Pfizervacciner til det nye vaccinationscenter i Humlehøjhallerne i Sønderborg. Det er borgere i gruppe 2, 3, 5 og medarbejdere i gruppe 4, der nu får flere tider at vælge imellem.

“Det er primært ældre borgere, patienter i særlige risikogrupper samt de ældste kommunale og regionale frontmedarbejdere over 65 år, der nu kan få et stik”, siger Thomas Lund Sørensen.

Tidligere har det været svært at få plads til flere vaccinationer i vaccinationscenteret på Ellegårdvej i Sønderborg, men fra på tirsdag, hvor vaccinationerne skal foregå i Humlehøjhallerne, så er der meget mere plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt er der i den kommende uge planlagt 1308 vaccinationer i Humlehøjhallerne.

Tålmodighed er en dyd

Sygehus Sønderjylland er godt klar over, at der selv efter den øgede mængde vacciner i Sønderborg i næste uge stadig vil være en stor efterspørgsel.

“Men uanset hvad gælder det stadig om at have tålmodighed, for alle skal nok være vaccineret inden 27. juni, som vi hele tiden har meldt ud. Det kræver bare, at vi får vaccinerne i hus, for personalet er mere end klar til at komme i sving med flere tusinde borgere om dagen”, siger Thomas Lund Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. marts 2024 Augustenborg, Frivillige

Øvelse: Bilbrand blev til industribrand

19. marts 2024 Augustenborg

Mandag aften var der øvelse på programmet for de frivillige brandmænd i Augustenborg-Bro Brandværn, som blev kaldt ud til: Bilbrand i det fri. Brandmændene sprang i brandbilerne og kørte til Industrivej i Augustenborg og på vejen ser de en anden frivillig brandmand, Klaus Iskov, som stod og vinkede. Ham kørte de hen til, men det […]

Læs mere...