1308 skal vaccineres i Humlehøjhallerne i den kommende uge

5. marts 2021 COVID-19

For at frigøre kapacitet i forbindelse med flytninger af vaccinationscentrene i Rødekro og Sønderborg – og for at få flere borgere fra Sønderborg til at lade sig vaccinere, øger Sygehus Sønderjylland antallet af vaccinationer i Sønderborg den kommende uge.

“Blandt de ældste og knapt så pendlevillige borgere, er der lidt færre vaccinerede borgere fra Sønderborg Kommune sammenlignet med resten af sygehusets område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en af grundene til, at vi vælger at gøre en ekstra indsats i Sønderborg i den kommende uge”, siger vaccinationschef på Sygehus Sønderjylland, Thomas Lund Sørensen.

Helt konkret flytter sygehuset i omegnen af 1000 Pfizervacciner til det nye vaccinationscenter i Humlehøjhallerne i Sønderborg. Det er borgere i gruppe 2, 3, 5 og medarbejdere i gruppe 4, der nu får flere tider at vælge imellem.

“Det er primært ældre borgere, patienter i særlige risikogrupper samt de ældste kommunale og regionale frontmedarbejdere over 65 år, der nu kan få et stik”, siger Thomas Lund Sørensen.

Tidligere har det været svært at få plads til flere vaccinationer i vaccinationscenteret på Ellegårdvej i Sønderborg, men fra på tirsdag, hvor vaccinationerne skal foregå i Humlehøjhallerne, så er der meget mere plads.

I alt er der i den kommende uge planlagt 1308 vaccinationer i Humlehøjhallerne.

Tålmodighed er en dyd

Sygehus Sønderjylland er godt klar over, at der selv efter den øgede mængde vacciner i Sønderborg i næste uge stadig vil være en stor efterspørgsel.

“Men uanset hvad gælder det stadig om at have tålmodighed, for alle skal nok være vaccineret inden 27. juni, som vi hele tiden har meldt ud. Det kræver bare, at vi får vaccinerne i hus, for personalet er mere end klar til at komme i sving med flere tusinde borgere om dagen”, siger Thomas Lund Sørensen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...