16-årig dreng død efter færdselsuheld ved Augustenborg

11. august 2019 112

En tragisk færdselsulykke har kostet en kun 16-årig dreng livet. De pårørende er underrettet.

Ulykken skete kort efter klokken 4 natten til søndag på omfartsvejen ved Augustenborg, hvor en hvor en bil med fem lokale unge i alderen 16 til 18 år kom i slyng og væltede rundt på taget.

Den 16-årig passager blev så hårdt medtaget, at det var nødvendigt at flyve ham med akuthelikopter til behandling på Odense Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde. Det skriver Syd-og Sønderjyllands Politi søndag eftermiddag via twitter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den voldsomme ulykke skyldes, at en hare løb ud foran bilen med de fem unge mennesker og da den 18-årige bilist ville undvige, kom køretøjet i slyng og væltede”, oplyser vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Vagtchefen fortæller også til TV SYD, at der ikke er grund til at tro, at den unge bilist var påvirket af spiritus eller stoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er kun få dage siden, at en 47-årig kvinde mistede livet i en færdselsulykke ved Skovby, hvor hun blev kørt ned af en bil og dræbt på stedet og i dag søndag klokken 18:30 er der arrangeret et mindeoptog som starter ved Brugsen i Skovby og fortsætter til Skovbyballe.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...