Kvinde dræbt i færdselsuheld på Sydals

8. august 2019 112

En kvinde, der endnu ikke er identificeret, er torsdag aften blevet dræbt efter at været blevet kørt over af en bil.

”Kvinden blev dræbt på stedet og mere kan jeg ikke sige lige nu, bortset fra, at vi arbejder på stedet og i den forbindelse beder vi tilskuere holder sig væk fra den tragiske ulykke”, siger vagtchef Søren Strægaard til SønderborgNYT.

Politiet oplyser, at de ikke kender de nærmere omstændigheder omkring ulykken og heller ikke kvindens identitet og derfor er de pårørende heller ikke blevet underrettet endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet arbejder på stedet og sammen med en bilinspektør skal de have klarlagt, hvad der præcist er sket og finde ud af, hvem den dræbte kvinde er.

Ulykken er, i følge politiet, sket på Nedervej i nærheden af Skovby på Sydals.

Ifølge BT’s oplysninger var det en kvindelig, cyklist der blev dræbt og avisen skriver, at politiet har anholdt føreren af bilen på grund af mistanke om, at han har været spirituspåvirket.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...