Ny bådebro ved Nordborg Roklub skal indvies

Roklubbens bådebro. Privat foto
Roklubbens bådebro. Privat foto
23. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Nordborg Roklub indvier en ny bådebro den 25. april, hvorefter klubbens medlemmer igen kan komme på vandet i det smukke farvand omkring Nordals.

Det skriver roklubben i en pressemeddelelse.

Medlemmerne har arbejdet flittigt med at bygge den nye bådebro til erstatning for den gamle og nedslidte bro fra 1997, og der er lagt flere end 300 timers arbejde i løbet af vinteren, når ellers vejr og vandstand tillod arbejdet. Det har været et udfordrende projekt, men heldigvis råder klubben over medlemmer med de nødvendige kompetencer. Det har gjort det muligt at klubben selv har kunnet udvikle en konstruktion, hvor brodækket fx består af gitterplader fra Fiberline.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fiberline var klar over, at deres produkt, som anvedes til blandt andet rister også kunne anvendes til broer og de har efterfølgende ønsket at få billeder og erfaringer fra klubben. Projektet kunne ikke være blevet til noget uden velvillig støtte fra Sønderborg Kommune, Linak, Fabrikant Mads Clausens Fond og selvfølgelig klubbens egen opsparing.

Indvielsen finder sted torsdag den 25. april kl. 19 ved Nordborg Roklub.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...