Louis Nielsen skal fejre de igen er landets bedste arbejdsplads  

Louis Nielsen på Jernbanegade
Louis Nielsen på Jernbanegade
24. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 4. og søndag den 5. maj holder Louis Nielsen i Jernbanegade i Sønderborg lukket, fordi alle medarbejdere er inviteret til stor fest. De skal fejre, at butikken sammen med de øvrige Louis Nielsen-butikker for andet år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

Derfor sætter chefoptiker Sebastian Parada og butikschef Kasper Dueholm Nørgaard, som ejer butikken, et skilt i vinduet om, at butikken holder lukket hele weekenden – ligesom kædens øvrige butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Louis Nielsen prioriterer at få alle medarbejdere samlet, og lukker derfor butikkerne i hele landet denne weekend, forklarer administrerende direktør for Louis Nielsen Mads Nygaard.

”Vi har en stærk kultur og holdånd i og på tværs af butikkerne. Det er vigtigt for os at mødes og dyrke det fællesskab til vores årlige seminar. I år skal vi samtidig fejre, at vi igen er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Da det i høj grad er medarbejdernes fortjeneste, skal alle have mulighed for at komme med til festen”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Nygaard er især stolt af, at Louis Nielsen som en del af detailhandlen er blevet kåret som den bedste arbejdsplads på tværs af brancher. Prisen er givet på baggrund af en anonym spørgeskemaundersøgelse, som 92 procent af de ca. 1000 medarbejdere har svaret på.

Kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser er lavet i april af den internationalt anerkendte arbejdskulturorganisation Great Place To Work.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...