Streetfood i Mølleparken  

Mølleparken. Pressefoto
Mølleparken. Pressefoto
25. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Alle med koncertbilletter til Mølleparken vil fremover kunne nyde lækre retter fra vores streetfoodområde. Det sker i det sydlige hjørne af Mølleparken, højt hævet over koncertpladsen. Her indrettes der igen et hyggeligt område med Streetfood.

I Streetfood hjørnet finder man boder, der vil diske op med forskellige lækkerier – nogle boder vil gå igen, og andre vil skifte fra gang til gang.

Pladsen åbner for publikum allerede kl. 18:00, så kan man nå at tage for sig af retterne og få sig en lille forfest med vennerne, inden man med fyldt ølkrus finder en plads foran scenen. Den 4.-5. maj åbner vi for streetfood kl.17:00, og den 17. august åbner vi kl.12:00, skriver Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur i Syd bringer initiativet fra 2023 tilbage på opfordring af mange koncertgæster, som ud over de traditionelle ringriderpølser ønsker sig flere muligheder for at stille sulten. Med Streetfood på pladsen er dette bestemt muligt!

Den aktuelle og detaljerede menu kan findes på Kultur i Syds hjemmeside et par dage før koncerterne, og den vil også blive hængt op som plakater på dagen, så man kan orientere sig, før man stiller sig i kø.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...