Hørup Genbrug gi’r 25.000 kroner til julehjælpen

Hørup Genbrug donerer penge til julehjælp. Arkivfoto: Ole Kæhler
Hørup Genbrug donerer penge til julehjælp. Arkivfoto: Ole Kæhler
22. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hørup Genbrug har valgt at donere 25.000 kroner til Julehjælpen i Sønderborg Kommune, hvilket vil gøre en stor forskel for mange familier i juletiden. Donationen går i første omgang til Røde Kors Sønderborg, som er en af flere foreninger, der koordinerer den lokale uddeling af julehjælpen.

Det skriver Frivillighedens Hus i en pressemeddelelse.

Formand for Røde Kors Sønderborg, Yvonne Lech, fortæller, at donationen vil muliggøre hjælp til ca. 20 ekstra familier i form af gavekort til dagligvarebutikker. Juletiden er for mange familier forbundet med økonomiske bekymringer, og med donationen fra Hørup Genbrug vil flere kunne få en bedre jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hørup Genbrug er kendt for at støtte sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune, og donationen til Julehjælpen er en del af deres årlige indsats for at støtte lokalsamfundet.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...