Fire fynske kvinder udstiller i KunstPunkt

Fire fynske kvinder. Privat foto
Fire fynske kvinder. Privat foto
24. april 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Kunstnergruppen Ansigt til Ansigt består af fire fynske kvinder, Marianne Fonnesgaard, Odense, Anette Lilja Larsen, Hesbjerg, Hanne Biben Mortensen, Rudkøbing og Lisbeth Thejl Belschner, Lysabildskov, har fernisering på deres fælles udstilling i KunstPunkt i Augustenborg på lørdag klokken 14.

Vores fælles historie starter for 30 år siden, da kunsten bragte os sammen på Fyns Kunstskole i Odense. Gennem fundamental uddannelse og vores passion for kunst skabte vi en fælles platform at arbejde ud fra og videreudvikle vores eget udtryk.  Studietiden gjorde at vi udover vores eget ’univers’ af billeder… også ønskede at formidle kunsten og skabte deraf ’Billedskolen for Børn – Fyns Kunstskole’ – hvor nye universer og fortællinger blev set med børneøjne og omdannet til kunst med børnesyn, skriver kunstnerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods tiden har vores fælles fundament sat sit aftryk og vi samler vores udtryk – som fragmenter – til en helhed, harmonisk og afstemt til at gøre sit indtryk.

Sammen, hver for sig – er nu blevet til – hver for sig, sammen – med Ansigt til Ansigt i en udstilling på KunstPunkt, hvor UngKunst rummer den odenseanske Fabian Gydelund Møllers kunstneriske univers.

Alt dette samler kunsten på tværs af tid og alder under sammen tag i perioden 26. april til 2. maj.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...